Akropon padlófesték

KÉRJ EGY EGYEDI AJÁNLATOT ↓

Törlés

Gyors ajánlatkérés

Minőségi termékek

Garantált minőség

Mennyiségi kedvezmények

Ingyenes kiszállítás*

Leírás

Akropon Rugalmas padlófesték

Alkalmazási terület:
Kül- és beltérben használható festék. Jól tapad beton, betonyp, tégla, vakolat, fa, pala és különböző kőburkolat felületén. Alkalmazható járda, lépcső, terasz, gépkocsi beálló, épület- és kerítéslábazat állagmegóvó, dekoratív festésre, valamint beltérben kisebb forgalmú helyiségek (pl. kamra, padlásfeljáró, különböző tároló, barkácsműhely) padlójának átfestésére. Olaj-, benzin- és sóállósága miatt alkalmas kis forgalmú garázs, gépkocsitároló padlójának bevonására.

Anyagszükséglet: 0,25 – 0,35 liter / m2 hígítatlan festék 2 rétegben a felület szívóképességétől függően.

Felhasználás:
Festés előtt megfelelő javítóanyagokkal végezzük el a szükséges javításokat. Az alapfelület szilárd, tiszta, zsír, olaj, por és mindennemű szennyeződéstől mentes és légszáraz legyen. Az erősen szívóképes felületet alapozzuk mélyalapozóval.
Az Akropont két rétegben hordjuk fel ecsettel, hengerrel vagy szórással. Használat előtt a festéket alaposan keverjük fel. Az első réteg felhordásakor 10-15 %, a második réteg felhordásakor pedig 5 % vízzel hígítsuk meg a festéket.
A két réteg felhordása között 25 °C-on min. 2 óra száradási időt kell biztosítani. Alacsonyabb hőmérsékleten vagy 75 % relatív páratartalom fölött a száradási idő jelentősen megnövekedhet. A kezelt felületet a teljes kiszáradásig víz / csapadék és fagyhatás nem érheti.
A szerszámok a száradás előtt vízzel tisztíthatóak.
A padlóbevonat kopásállóságát és tisztíthatóságát fokozhatjuk, ha az Akropon® bevonatot egy vagy két réteg Betonlakkal átfestjük. Felhasználási hőmérséklet: 5 – 25°C között

További információk

Kiszerelés

,

Szín

, , , , , , , , , , , , ,