Boróka Folyékonyfa

KÉRJ EGY EGYEDI AJÁNLATOT ↓

Törlés

Gyors ajánlatkérés

Minőségi termékek

Garantált minőség

Mennyiségi kedvezmények

Ingyenes kiszállítás*

Leírás

BORÓKA FOLYÉKONY FA
Gyorsan száradó, könnyen csiszolható, szagtalan, vízzel hígítható, diszperziós fatapasz. Átfestheto vizes diszperziós és oldószeres festékekkel egyaránt.
Alkalmazási terület:
Kül és beltéri fafelületek -pl. pergola, kerítés, faburkolatok, lépcsok, ajtók, ablakok – egyenetlenségeinek, valamint repedések, lyukak javítására alkalmas.
Választék:
fehér, fenyo, tölgy, bükk, mahagóni 750g muanyag dobozban
Felhasználás:
Új, légszáraz fafelületet, kültéri alkalmazásnál a károsítók elleni védelem céljából Boróka fakonzerváló alapozóval elo kell készíteni. Ezután kezdodhet meg a fafelületen a tapaszolás. Használat elott a Boróka folyékony fán esetlegesen kialakult borréteget el kell távolítani, majd jól össze kell keverni. A tapasz spaklival könnyen felhordható. A tapaszt egy rétegben maximum1 mm vastagságban javasoljuk alkalmazni. Nagyobb repedések, hézagok kitöltésére több egyenletes réteget kell felhordani, így elkerülheto a tapasz repedezése. Az egyes rétegek felhordása között – 0,5 mm-es rétegvastagság esetén – a homérséklet és a páratartalom függvényében 1-2 óra száradási idot kell biztosítani. A tapasz 2 óra száradási ido után csiszolható. Lazúrozásnál javasoljuk a fa eredeti színéhez leginkább hasonló tapasz alkalmazását, hogy a javítások kevéssé térjenek el. A fa erezetéhez hasonló struktúra alakítható ki a frissen felhordott tapasz felületén megnedvesített szivaccsal, illetve textildarabbal történo áttörléssel. A Boróka folyékony fa különbözo színei egymással korlátlan arányban keverhetok.
A tapaszolást ne végezzük +10°C alatti levego-és felülethomérsékletnél. A Boróka folyékony fával javított felületek átvonására – szükség esetén csiszolás és portalanítás után -Boróka fabevonó lazúr, Cellkolor és Policolor zománcfestékek használhatók. Használat után a munkaeszközöket vízzel azonnal el kell mosni, mert a megszáradt tapasz csak agresszív oldószerrel távolítható el. A javítást követoen edényben maradt tapasz felületét célszeru elsimítani, és az edényt gondosan bezárni. Így elkerülheto a termék borösödése, beszáradása. A következo használat elott a felületi száradás következtében esetleg keletkezett megkeményedett réteget el kell távolítani.
Felületi megjelenés : egyenletes, fehér és színes
Száradási ido : 20°C-on: 1-2 óra 0,5 mm-es rétegvastagságban, a páratartalomtól függoen
Átfesthetoség : 20°C-on: 1-2 óra 0,5 mm-es rétegvastagságban, a páratartalomtól függoen
Tárolás : 5-25°C homérsékleten Fagyveszélyes!
Minoségét megorzi : 24 hónapig
Felhordás : spaklival
Hígítás : szükség esetén max. 2-3% vízzel
Kiadósság : 1 m2/kg/1 mm
Összetétel: muanyag diszperzió, kálcium-karbonát, pigment, festékadditív, víz
Biztonsági adatok:
Tuzveszélyességi osztály: E Nem tuzveszélyes! Gyermekek kezébe nem kerülhet. Kerülni kell a borrel való érintkezést és a szembejutást. Gozeit ne lélegezzük be. s a szembejutást. Gozeit ne lélegezzük be.

További információk

Kiszerelés

,

Szín

, , , ,