Boróka Priper Fakonzerváló alapozó

KÉRJ EGY EGYEDI AJÁNLATOT ↓

Törlés

Gyors ajánlatkérés

Minőségi termékek

Garantált minőség

Mennyiségi kedvezmények

Ingyenes kiszállítás*

Leírás

Poli-Farbe Boróka Primer vizes fakonzerváló alapozó

Kiadósság: 8-10 m2 / Liter.

Alkalmazási terület:
Kültéri fafelületek – faházak, kerítések, ablakok, ajtók – impregnáló alapozására használható. Hosszú ideig biztosítja a fa védelmét. Az alapozott felületet Boróka fabevonó lazúrral át kell vonni. Beltéri fafelületeken történő használatát indokolt esetekben (pl.: magas páratartalmú környezetben) javasoljuk.

Használati útmutató:
Használat előtt a festéket jól fel kell keverni. A légszáraz fafelületet csiszolni, portalanítani és szükség esetén észter hígítóval gyanta mentesíteni kell. Ezután az alapozót a védelemhez szükséges mennyiségben, puha ecsettel, a fa szálirányában hígítás nélkül kell felkenni. Az alapozónak jól be kell szívódnia a fa pórusaiba. A beszívódás mértéke és az alapozó száradása függ a faanya szerkezetétől és a nedvességtartalmától. 3 – 4 óra száradási idő után az alapozott felület – csiszolás nélkül – Boróka fabevonó lazúrral két rétegben átfesthető. A festést 10°C levegő- és felülethőmérséklet alatt ne végezzük. Munkavégzés után a szerszámokat azonnal vízzel el kell mosni. Megjelenés a felületen: áttetsző, színtelen.

Felhordás:
Eecsettel. Hígítás: nem megengedett. Javasolt rétegszám: 2 – 3 réteg a fa típusának és a felület jellemzőinek függvényében.

Kiadósság: 8-10 m2 / Liter. Száradási idő: (20°C-on) 8 óra. Átfesthetőség: (20°C-on) 8 óra.

További információk

Kiszerelés

,