Düfa Styropor ragasztó

KÉRJ EGY EGYEDI AJÁNLATOT ↓

Törlés

Gyors ajánlatkérés

Minőségi termékek

Garantált minőség

Mennyiségi kedvezmények

Ingyenes kiszállítás*

Leírás

A gyártmány fajtája: Akryl-diszperziós bázisú ragasztó.
Alkalmazási cél: Styropor-, depron-, dekorlapok és tapéták ragasztásához.
Tulajdonságok: A nyílt idő, bedolgozhatóság kb. 20 perc az aljzat adottságától függően.
Alapfelület: Az aljzatnak hordképesnek, száraznak és tisztának kell lennie. A nedvesedésre hajlamos felületeket pl. gipszlapok, gipszkarton, forgács-, és keményfarostlemezeket ragasztás előtt düfa Tiefgrund LF, D 314 mélyalapozóval a mennyezetkapcsolódásig kell alapozni. Az erősen nedvszívó aljzatokat, szintén (pl. gázbeton) alapozni kell. A gipszkartonfelületeknél ill. a kész gipszvakolatoknál a laza részeket el kell távolítani, ill. a felületeket alapozás előtt fel kell csiszolni.
A “problémás” alapfelületeknél próbaragasztást kell végezni.
Felhordás: A Styroporkleber, D 18-at pont-, és festésszerűen kell az alapfelületre felhordani, a ragasztandó anyag nagyságától és súlyától függűen. A ragasztandó anyagot egy léccel az alapfelületre jól rá kell nyomni.
A szerszámok tisztítása: Használat után, azonnal vízzel.
Tárolás: Hűvös és száraz, de fagymentes helyen kell tárolni.
Kiszerelés: 1 kg, 3 kg, 8 kg és 15 kg.
Kiadósság: m2-ként / kb. 250-650 g, a munkamódszertől és az aljzattól függően.
Felhordási hőmérséklet: Az alapfelületnek és környezetének, a felhordási és a száradási idő alatt min. +5 °C-nak kell lennie
Hulladékkezelés: A teljesen kiürült edényeket a hulladákhasznosítási gyüjtőhelyre kell irányítani. Az anyagmaradványokat az EAK hulladékkód nr. 080403 (enyvek és ragasztószerek, kikeményedés nélkül) ill. melyek ki vannak keményedve, – házi- és ipari szemét – vonatkozó rendelkezései szerint kell kezelni.

További információk

Kiszerelés

, ,