Héra Kolor Latex Selyemfényű falfesték - Fehér

KÉRJ EGY EGYEDI AJÁNLATOT ↓

Törlés

Gyors ajánlatkérés

Minőségi termékek

Garantált minőség

Mennyiségi kedvezmények

Ingyenes kiszállítás*

Leírás

Héra Latex Kolor selyemfényű beltéri falfesték, a Trilak színkeverő rendszer bázisfestéke.

Jellemzők:
A Héra Kolor Prémium selyemfényű belső falfestékkel kialakított bevonat tartós, kopásálló, dörzsálló, karcálló, mosható, fertőtleníthető, és biztosítja a fal természetes szellőzését. Színkeveréshez ajánlott. Alkalmas a nagy igénybevételnek kitett lakószobák, irodák, üzlethelyiségek, iskolák, éttermek, szállodák, fal- és mennyezet felületeinek tartós, dekoratív és esztétikus kialakítására.

Milyen felületekre a legjobb?
A HÉRA KOLOR PRÉMIUM SELYEMFÉNYŰ BELSŐ FALFESTÉK felhordható vakolatra, betonra, azbesztcementre, gipszkartonra, tapétára, üvegszövet tapétára, fára stb.

Felület előkészítés:
Betonfelületről az esetleges formaleválasztót el kell távolítani, korábban festett falfelületekről az enyves festéket le kell kaparni. A vakolathibákat glettelő anyaggal ki kell javítani. Gipszvakolatot mélyalapozóval kell előkezelni. A szilárd, száraz, portalan, szennyeződésektől és leváló anyagtól mentes falfelületre vihető fel alapos felkeverés után az első réteg HÉRA KOLOR PRÉMIUM SELYEMFÉNYŰ BELSŐ FALFESTÉK 3-5 % vízzel hígítva. A második réteget kb. 2 óra száradási idő után hígítás nélkül lehet ráfesteni.
Új felület esetén: Frissen vakolt vagy meszes falfelületeknél, vagy gipszes glettelés esetén a foltosodás megakadályozására mélyalapozó használatát javasoljuk.
Régi felület esetén: A régi laza, pergő vakolat- és festékréteget mechanikai úton el kell távolítani. Az enyves kazeines vagy CMC tartalmú festékeket teljesen el kell távolítani. Erősen nedvszívó felületeknél vagy a felület szívóképességének kiegyenlítése érdekében mélyalapozó használata szükséges. Az esetleges vakolathibákat glettelő anyaggal ki kell javítani. Porglett vagy gipszes glettelés után és az erősen szívóképes falfelület esetén a fal szívóképességét diszperziós mélyalapozóval kell kiegyenlíteni. Mély színek felhordása előtt minden esetben a teljes felületen mélyalapozó használata szükséges. Az így előkészített és vízzel benedvesített falfelületre kell alapos felkeverés után a HÉRA KOLOR PRÉMIUM SELYEMFÉNYŰ BELSŐ FALFESTÉK-et felhordani a felület minőségétől függően 2–3 rétegben.

Fontos tudnivaló: Festéshez közepes méretű, rövidebb szőrű, minőségi szerszámok használata ajánlott. Az élek és sarkok stb. kihúzását a festéssel egy időben végezzük.

Hígithatóság: Első rétegnél szükség esetén max. 5 % vízzel, a második és harmadik rétegben célszerű hígítatlanul felhordani.
Kiadósság: 12 m2 / liter
Kiszerelések: 1l; 5l; 15l
Javasolt rétegszám: 2-3 réteg
Száradási idő: 2 óra
Átfesthetőségi idő: 2 óra

További információk

Kiszerelés

, ,