Héra lábazatfesték

KÉRJ EGY EGYEDI AJÁNLATOT ↓

Törlés

Gyors ajánlatkérés

Minőségi termékek

Garantált minőség

Mennyiségi kedvezmények

Ingyenes kiszállítás*

Leírás

Héra Lábazatfesték

Matt festék vakolt és beton lábazat felületekre

– Időjárásálló
– Lég- és páraáteresztő bevonata a fal természetes szellőzését nem gátolja
– Színtartó

Színek:
Fehér és további hat gyári színben érhető el. Illetve max. 3% AQUAKOLOR színezőfesték hozzáadásával színezhető is. Színezésnél minden esetben végezzen próbafestést.

Anyagszükséglet / kiadósság : kb. 4 m2/l / 2 réteg
Javasolt rétegszám: 2
Száradási idő: kb. 2 óra
Felhordás módja : Alapos felkeverés után ecsettel, hengerrel vagy szórással.

Termékleírás

Az alkalmazás feltételei:

Az alapfelület előkészítése:
A festendő felület legyen száraz, hordképes, egyenletes szívóképességű, megfelelően alapozott. A porló, leváló részeket el kell távolítani és az adott alapfelületnek megfelelően kijavítani. A vakolat minősége legyen min. vH 10. Homlokzati felületek glettelését nem javasoljuk, mivel a glettanyagok hosszú távú tartóssága homlokzatfelületeken kétséges.

Új, vakolt vagy beton felületek:
Alapozáshoz a HÉRA falfix használatát javasoljuk a termékismertetőben leírt módon.

Régi, már diszperziós festékkel festett felületek:
Portalanítsuk a felületet, távolítsuk el a porló, leváló felületrészeket, javítsuk ki az esetlegesen meghibásodott vakolatot lehetőleg a vakolat anyagával azonos anyaggal, majd a régi bevonat szívóképességének megfelelő hígítással alapozzunk HÉRA falfix alapozóval.

Megjegyzés:
A HÉRA lábazatfesték felhasználásra kész állapotban kerül forgalomba. Amennyiben mégis hígításra van szükség, az első réteghez max. 5% vizet adhatunk, a második réteget hígítás nélkül alkalmazzuk.
Az anyagszükséglet függ többek között a felhordás módjától és a felülettől. A megadott értékek csak tájékoztató jellegűek. Az anyagszükséglet pontos értékét adott esetben a bevonandó falfelületen kell meghatározni. A megfelelő tartósság és védelem eléréséhez a felületre szükséges a fentebb megadott anyagmennyiséget felhordani. Továbbá, a javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától. A termék alkalmazási tulajdonságait nagymértékben befolyásolhatják a felhasználás körülményei és az alapfelület minősége. A javasolttól eltérő alkalmazásból, a festék szakmai ismeretek hiányából adódó hibákért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

További információk

Kiszerelés

Szín

, , , , ,