Héra Páraáteresztő szilikát belső falfesték - Fehér 16 L

KÉRJ EGY EGYEDI AJÁNLATOT ↓

Gyors ajánlatkérés

Minőségi termékek

Garantált minőség

Mennyiségi kedvezmények

Ingyenes kiszállítás*

Leírás

Héra Páraáteresztő szilikát belső falfesték

Ásványi eredetű vakolatokra, valamint beton, tégla, azbesztcement felületekre használható. Felújító festékként is alkalmazható a régebben már mész, vagy ásványi festékkel festett felületekre. Szilikát vegyületek képződése közben szilárdan kötődik az alaphoz. Kitűnő páraáteresztő képességű. Könnyen ecsetelhető, jó töltőképességű, nagy fedőképességű festék.

Kiadósság: 64 m2, egy rétegben
Hígíthatóság: Vízzel (max. 10 % )
Száradási idő, 23 oC-on: 10 óra

A Héra páraáteresztő szilikátos festék színezhető az AQUAKOLOR okker, vörös, 601 zöld, barna és fekete színező pasztával.

Felhasználási mód: Az alapfelület tiszta, szilárd, hordképes és száraz legyen. Régi felületekről a laza, pergő, málló részeket el kell távolítani, a vakolat hibákat ki kell javítani. A megfelelően előkészített felületet alapozni kell szilikát alapozóval vagy hígított HÉRA PÁRAÁTERESZTŐ SZILIKÁT BELSŐ FALFESTÉKKEL. Az alapozott felületre minimum 24 óra száradási idő után hordható fel az első réteg HÉRA PÁRAÁTERESZTŐ SZILIKÁT BELSŐ FALFESTÉK két rétegben (+8 oC feletti levegő és felületi hőmérsékleten) a rétegek közötti 4-6 órás száradási időt biztosítva.
A festőszerszámok használat után azonnal vízzel tisztíthatók. A megszáradt festék már csak erős oldószerekkel (pl. nitrohígító) távolítható el. A nem festendő épületrészeket (üvegtáblák, műanyag- vagy fémrészek) fóliával le kell takarni. A fröcsköléseket és a foltokat azonnal bő vízzel el kell távolítani. Az egybefüggő, egyszerre látszó felületekre azonos gyártási dátumú terméket kell felvinni. Amennyiben ezzel kapcsolatban segítséget igényel, vegye fel a kapcsolatot a gyár képviselőjével.