Héra Prémium Belső selyemlatex falfesték - Fehér 15 L

KÉRJ EGY EGYEDI AJÁNLATOT ↓

Gyors ajánlatkérés

Minőségi termékek

Garantált minőség

Mennyiségi kedvezmények

Ingyenes kiszállítás*

Leírás

Héra Prémium selyemfényű belső falfesték

Alkalmazási terület: A HÉRA PRÉMIUM SELYEMFÉNYŰ BELSŐ FALFESTÉK nagy igénybevételnek kitett lakószobák, irodák, üzlethelyiségek, iskolák, éttermek, szállodák, fal- és mennyezet felületeinek tartós, dekoratív és esztétikus kialakítására alkalmas.

A HÉRA PRÉMIUM SELYEMFÉNYŰ BELSŐ FALFESTÉKKEL kialakított bevonat tartós, kopásálló, dörzsálló, karcálló, mosható, fertőtleníthető, és biztosítja a fal természetes szellőzését. Felhordható vakolatra, betonra, azbesztcementre, gipszkartonra, tapétára, üvegszövet tapétára, fára stb. Több évi használat után egyszerű átfestéssel felújítható. AQUAKOLOR színezőpasztával színezhető.

Felhasználási mód: felhordása ecsettel, hengerrel, szórópisztollyal.
Betonfelületről az esetleges formaleválasztót el kell távolítani, korábban festett falfelületekről az enyves festéket le kell kaparni. A vakolathibákat ki kell javítani. Gipszvakolatot diszperziós mélyalapozóval kell előkezelni. A szilárd, száraz, portalan, szennyeződésektől és leváló anyagtól mentes falfelületre vihető fel alapos felkeverés után az első réteg Héra Prémium selyemfényű belső falkesték 3-5 % vízzel hígítva. A második réteget kb. 2 óra száradási idő után hígítás nélkül lehet ráfesteni.
Új felület esetén: Frissen vakolt vagy meszes falfelületeknél, gipszes glettelés után a foltosodás megakadályozására diszperziós mélyalapozót használata javasolt.
Régi felület esetén: A régi laza, pergő vakolat- és festékréteget mechanikai úton el kell távolítani. Az enyves kazeines vagy CMC tartalmú festékeket teljesen el kell távolítani.
Erősen nedvszívó felületeknél vagy a felület szívóképességének kiegyenlítése érdekében diszperziós mélyalapozó használata szükséges.
Az esetleges vakolathibákat ki kell javítani. Porglett vagy gipszes glettelés után és erősen szívóképes falfelület esetén a fal szívóképességét diszperziós mélyalapozóval kell kiegyenlíteni.
Mély színek felhordása előtt minden esetben a teljes felületen diszperziós mélyalapozó használata szükséges.
Az így előkészített és vízzel benedvesített falfelületre kell alapos felkeverés után a Héra Prémium selyemfényű belső falfestéket felhordani a felület minőségétől függően 2-3 rétegben.
Higíthatóság: szükség szerint vízzel.

Kiadósság: kb. 12 nm/liter / réteg
Felhasználási idő: 2 év (5-25 oC hőmérsékleten tárolva)
Száradási idő: 2 óra