Héra színezőpaszta

Kül-és beltéri diszperziós fal- és homlokzat festékek színezésére maximum 10%-os mennyiségben használható. Önmagában is alkalmazható beltéri falfesték.

KÉRJ EGY EGYEDI AJÁNLATOT ↓

Törlés

Gyors ajánlatkérés

Minőségi termékek

Garantált minőség

Mennyiségi kedvezmények

Ingyenes kiszállítás*

Leírás

Felhasználási mód: Az Aquakolor színezőpasztát használat előtt, zárt állapotban alaposan felrázzuk, majd a színezni kívánt festékhez folyamatos keverés mellett kis mennyiségben adagoljuk. Amennyiben az Aquakolor színezöpasztát mint festéket kívánja használni, akkor a vizes diszperziós homlokzat-és falfestéknél a szokott módon kell eljárni.
Ilyenkor a felületet célszerű Héra Falfix diszperziós mélyalapozóval beereszteni, majd a felületet Aquakolor-ral két rétegben átfesteni.

Száradási idő: 2 óra

Átfesthetőség 23C°-on: 4 óra

Fresco mészfesték színezése esetén a színezöpaszta megengedett mennyiségét (max 3%) vízzel ötszörösére hígítva lehet a mészfestékbe keverni. A színezett festéket tárolás nélkül, azonnal javasoljuk felhasználni.

Felhasználhatósági idő: 2 év, bontatlan csomagolásban (5-25 C° hőmérsékleten tárolva).

FAGYVESZÉLYES! Festés után a szerszámokat és az elcseppenéseket azonnal vízzel el kell mosni, mert a megszáradt festék már csak erős oldószerekkel (pl.Lazurán parketalakk hígító) távolítható el.
Haználat után az edényt gondosan le kell zárni.

Összetétel: töltőanyag, diszperziós kötőanyag, víz, pigmentek

Veszélyesanyag tartalom: EU határérték erre a termékre (A/a)/30g/l(2010). Ez a termék legfeljebb 30g/l VOC-t tartalmaz.

Biztonsági előírások: “D” tűzveszélyességi fokozatba tartozik. S2 gyermekek kezébe nem kerülhet.
S23A keletkező permetet nem szabad belélegezni. S38 ha a szellőzés elégtelen, megfelelő légzőkészüléket kell használni. S46 lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, az edény csomagolóburkolatot és a cimkét az orvosnak meg kell mutatni.

A termék alkalmazási tulajdonságait nagymértékben befolyásolhatják a felhasználás körülményei és az alapfelület minősége. A javasolttól eltérő alkalmazásból adódó hibákért nem áll módunkban felelőséget vállalni.