Inntaler Diszperziós Mélyalapozó

KÉRJ EGY EGYEDI AJÁNLATOT ↓

Törlés

Gyors ajánlatkérés

Minőségi termékek

Garantált minőség

Mennyiségi kedvezmények

Ingyenes kiszállítás*

Leírás

A különbözo felületek szívóképességét kiegyenlíti. A régi, porózus vakolatokat és krétásodó felületeket megerosíti és szilárdítja, a fedoréteg jó tapadását biztosítja. Színes diszperziós falfestékek felhordása elott alkalmazva megakadályozza a foltosodást. A fal természetes szellozését nem gátolja. Vízzel hígítható termék.
Alkalmazási terület:
A mélyalapozó kül- és beltéri vakolt, beton-, gipsz-, gipszkarton- és glettelt felületeken alkalmazható.
Választék:
1 literes muanyag flakkonban, 5, 10 és 20 literes muanyag kannában kapható.
Felhasználás:
Régi vakolatoknál a felületrol a laza, leváló rétegeket mechanikai úton el kell távolítani, az esetleges hibákat javítsuk ki.A mélyalapozó használata elott a felületet portalanítani kell. Impregnálás elott kis területen végezzünk próbaalapozást a felület szívóképességének a megállapítására. A terméket az alapfelület szívóképességétol függoen lehet hígítani 50-100% vízzel. A mélyalapozónak a felület pórusaiba teljesen be kell szívódnia, a megszáradt felületnek mattnak kell lennie. A mélyalapozó ne képezzen a felületen fényes réteget, mert ez a túladagolásnak a jele. A mélyalapozást ecseteléssel kell végezni, minél tökéletesebben bedörzsölni a pórusokba. A fedofesték felhordása elott a megfelelo száradási idot – kb. 12 óra – biztosítani kell. A mélyalapozást kültéren ne alkalmazzuk esos idoben, a levego és a felület homérséklete +5°C fölött legyen. Munkavégzés után a szerszámokat azonnal vízzel el kell mosni.

Száradási ido : 20°C-on: 12 óra
Átfesthetoség : 20°C-on: 12 óra
Tárolás : 5-25°C homérsékleten Fagyveszélyes!
Minoségét megorzi : 12 hónapig
Felhordás : ecsettel
Hígítás : 50-100% vízzel
Kiadósság : 8-13 m2/liter a felület szívóképességétol függoen

Összetétel:
muanyag diszperzió, festékadditív, víz

Biztonsági adatok:
Tuzveszélyességi osztály: E Nem tuzveszélyes! Gyermekek kezébe nem kerülhet. Kerülni kell a borrel való érintkezést és a szembejutást. Gozeit ne lélegezzük be. Beltéri felhasználásnál a festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelo szellozést.

Szakvélemény:
MERTCONTROL 04720/96

További információk

Kiszerelés

, ,