Inntaler Szilikát homlokzatfesték - 15 L

KÉRJ EGY EGYEDI AJÁNLATOT ↓

Gyors ajánlatkérés

Minőségi termékek

Garantált minőség

Mennyiségi kedvezmények

Ingyenes kiszállítás*

Leírás

Inntaler szilikát homlokzatfesték Muanyag diszperzióval kombinált szilikát alapú festék, amely a diszperziós és a hagyományos szilikátfestékek elonyös tulajdonságait egyesíti. Bevonata matt, színtartó, kiváló idojárásállóságú, az alaphoz kiválóan tapad. Lég- és pára átereszto képessége kiemelkedo, sokkal intenzívebb természetes átszellozést biztosít, mint a diszperziós falfestékek. Muemlék épületek festésére is alkalmas.
Alkalmazási terület:
Épülethomlokzatok, egyéb kül- és beltéri falfelületek vagy már korábban szilikátfestékkel illetve mésszel festett falfelületek bevonására használható. Gipsz- és korábban diszperziós festékkel festett felületeken ne alkalmazzuk!
Választék:
A POLI-FARBE és a COLOUR HARMONY színkártyák alapján rendelheto. 2, 4, 8 és 16 literes muanyag vödörben kapható.
Felhasználás:
Az alapfelületnek szilárdnak, tisztának, száraznak, portól és olajtól mentesnek kell lennie. A régi felületekrol a táskásodó, leváló részeket kaparással, csiszolással el kell távolítani, a vakolathibákat ki kell javítani. Új vakolatok festésénél, valamint az elokészített régi vakolatok megerosítésére javasoljuk az Inntaler szilikát mélyalapozó használatát. Az alapozott felületre min. 12 óra kötési ido után hordható fel az Inntaler szilikát homlokzatfesték, melyet a felhasználás elott gondosan fel kell keverni. A festék felhordása ecseteléssel, hengerezéssel történhet 2-3 rétegben. Az egybefüggo felületeket minél gyorsabban, megszakítás nélkül célszeru festeni, a szomszédos munkafelületek határvonalát jól eldolgozva. A rétegek felhordása között biztosítsuk a megfelelo – 12 óra -kötési idot. Festeni +5°C és +30°C közötti levego- és falhomérséklet mellett lehet. Tuzo napon, esoben illetve erosen párás vagy szeles idoben kerüljük a festék felhordását, mert az egyenetlen száradás miatt foltosodás jelentkezhet. A termék erosen lúgos kémhatású, a festésre nem kerülo, mázolt, üveg- és egyéb felületeket a maró hatás ellen letakarással védeni kell. Az elcsöppent festéket azonnal bo vízzel le kell mosni. A termék a gyártástól számított három nap érési ido után használható. Festés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.

Felületi megjelenés : matt, fehér és színes
Száradási ido : 20°C-on: 12 óra
Átfesthetoség : 20°C-on: 12 óra
Tárolás : 5-25°C homérsékleten Fagyveszélyes!
Minoségét megorzi : 12 hónapig
Felhordás : hengerezéssel, ecseteléssel
Javasolt rétegszám : 2-3 réteg
Hígítás : max. 5% vízzel
Kiadósság : 1,6 m2/liter, 2 rétegben, erosen függ a felület minoségétol

Összetétel:
kálium-szilikát, muanyag diszperzió, pigment, kálcium-karbonát, festékadditív, víz

Biztonsági adatok:
Tuzveszélyességi osztály: E Nem tuzveszélyes! Erosen lúgos kémhatású termék, borre vagy szembe kerülve maró hatású lehet. Gyermekek kezébe nem kerülhet. Megfelelo védokesztyut és védoszemüveget kell viselni. Ha szembe jut, bo vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni. Ha az anyag borre kerül, bo vízzel azonnal le kell mosni. Beltéri felhasználásnál a festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelo szellozést.

Szakvélemény:
MERTCONTROL 04719/96