Kemikál Üvegszövet- tapéta ragasztó

KÉRJ EGY EGYEDI AJÁNLATOT ↓

Törlés

Gyors ajánlatkérés

Minőségi termékek

Garantált minőség

Mennyiségi kedvezmények

Ingyenes kiszállítás*

Leírás

Üvegszövet – tapéta ragasztó

Az üvegszövet tapéták, üvegfátylak, és egyéb un. nehéztapéták ragasztója. Kiválóan alkalmas beltéri, porózus felületekre (mészvakolat, beton, cement, gipszkarton, fa stb.) való ragasztáshoz. A ragasztót a kezdeti jó korrigálhatóság, nagy tapadóerő és rugalmasság jellemzi.

Anyagszükséglet: 0,15-0,25 kg / m2; függ az alap szívóképességétől, a tapéta anyagától,szerkezetétől.

Hígíthatóság vízzel max. 1:1 arányban csak az alapozáshoz. Nyitott idő: kb. 15 perc. A tapéta száradás után átfesthető: 20 °C-on kb. 24 óra. Felhasználási hőmérséklet: +10 és +35 °C között.

Felhasználás módja:
Az alap legyen kellően szilárd. A laza, pergő rétegeket távolítsuk el és a vakolathibákat javítsuk ki. Erősen szívó vagy porló felület esetében egy réteg mélyalapozó felvitele szükséges. A mélyalapozást gipszes vakolat esetében is végezzük el. Enyves festékbevonatot vagy annak maradványait távolítsuk el, majd a felületet a tapétaragasztó 1:1 arányban hígított vizes oldatával alapozzuk. Felhordás előtt a terméket alaposan keverjük fel. Az előkészített felületre a ragasztót ecsettel vagy hengerrel hordjuk fel. (Papír hátoldalú tapéta esetén a tapéta hátoldalát is kenjük be ragasztóval és hagyjuk a papírréteget megpuhulni.) A tapétacsíkokat tegyük fel a még nedves, bekent falfelületre. A bekent terület és a tapétacsík nagysága egyezzen meg. A tapétát tapétasimítóval simítsuk el. A tapétacsíkokat átfedés nélkül, pontosan illeszkedve helyezzük fel. Felhasználás előtt a tapétagyártó utasítását is olvassuk el!
Használat után a szerszámokat vízzel tisztítsuk meg.

További információk

Kiszerelés

,