Lazurán Aqua Selyemfényű Parkettalakk

KÉRJ EGY EGYEDI AJÁNLATOT ↓

Törlés

Gyors ajánlatkérés

Minőségi termékek

Garantált minőség

Mennyiségi kedvezmények

Ingyenes kiszállítás*

Leírás

Lazurán Aqua prémium lakk magasfényű és selyemfényű változatban

Beltéri fafelületek, elsősorban parketta, de egyéb, fából készült járófelületek és bútorok lakkozására is szolgáló vizes bázisú, selyemfényű lakk.

Alkalmazási terület:
A bevonat a háztartásban előforduló szokásos parketta- és bútortisztító szereknek ellenáll. Alkalmazásával gyorsan igénybe vehető bevonatot kapunk. Új és régi felületen egyaránt használható. Gyárilag lakkozott szalagparkettára nem ajánljuk! Gyermekjátékokra is alkalmazható, gyorsan szárad, magas kopásállóságú.

Natúr parketta illetve fa felületek lakkozására ajánljuk. Ezen kívül már előzőleg lakkozott, felújítandó hajópadló,parketta- és fafelület, valamint egyéb beltéri fafelületek dekoratív bevonásához (fenyő és keményfa fajták) alkalmazható. Laminált padlóra és felületkezelt új szalagparkettára használata nem javasolt.

Felhasználás:
A terméket a feldolgozás előtt alaposan keverjük fel. A Lazurán aqua prémium beltéri lakk felhasználásra kész állapotban kerül forgalomba. Ha mégis hígításra lenne szükség a terméket vízzel hígítsuk max. 3 %-ban. A szerszámok tisztítására és az elcseppenések eltávolítására azok megszáradása után Lazurán univerzális parkettlakk hígító alkalmas.

Jellemzők:
Kiszerelés lL, 0,75L
Kiadósság : (m2/l/réteg)10 m2/l
Külső megjelenés: selyemfényű
Beltér: Igen
Javasolt rétegszám: min. 2
Hígítás: felhasználásra kész állapotban kerül forgalomba, amennyiben mégis hígításra van szükség a terméket vízzel hígítsuk max. 3%-ban
Felhordás: ecset, kefe, lakkhenger, szórás
Átfesthetőség: 2 óra
Száradási idő: 6 óra

További információk

Kiszerelés

,