Mapei Topcem Pronto Gyorsan száradó Esztrich 25 Kg

KÉRJ EGY EGYEDI AJÁNLATOT ↓

Gyors ajánlatkérés

Minőségi termékek

Garantált minőség

Mennyiségi kedvezmények

Ingyenes kiszállítás*

Leírás

MAPEI TOPCEM PRONTO GYORSAN SZÁRADÓ ESZTRICH BETON 25 KG

Felhasználásra kész előkevert gyorsszáradású (4 nap) normál kötésidejű szárazhabarcs zsugorodáskompenzált esztrichek készítéséhez.
JÁRHATÓ: 12 ÓRA ELTELTÉVEL

Alkalmazási terület:
Úsztatott, csúsztatott vagy kötött esztrichek készítése meglévő vagy új szerkezeti betonra a parketta, PVC, linóleum, szőnyegpadló, gumi vagy bármilyen egyéb burkolat fogadására, ahol a gyors száradás és azonnali burkolhatóság szükséges. A Topcem Pronto felhasználásra kész, és csak vízzel kell bekeverni. A Topcem Pronto az ideális megoldás mindig, amikor nehéz jó minőségű megfelelő szemcseméretű adalékanyagokat találni, vagy olyan építkezési helyszínek esetén, mint például városközpontokban, ahol a hagyományos kötőanyagok és összetevők szállítása, illetve a habarcs helyszíni keverése gondot okozhat. Kötött esztrichek és foltszerű javítások (3,5 cm-nél kisebb vastagságú) előtt Topcem Pronto-ból és Planicrete-ből készült tapadóhíd felhordása szükséges. Úsztatott (legalább 3,5 cm vastag) esztrichekhez polietilén fóliát terítsen előzetesen.

Műszaki adatok
Javasolt keverési arány: 1,7 l víz egy 25 kg-os Topcem Pronto zsákhoz.
Bedolgozási idő: 40-60 perc.
Bedolgozási hőmérséklet: +5°C-tól +35°C-ig.
Járható: 12 óra múlva.
Burkolható: 4 nap múlva rugalmas és faanyagú padlóburkolatokkal. Maradék nedvességtartalom 4 nap múlva: kevesebb, mint 2%.
EMICODE: EC 1 R – nagyon alacsony kibocsátású.
Eltartható: 12 hónapig.

Anyagszükséglet
18-20 kg/m2 rétegvastagság cm-enként a tömörítéstől függően.