Mester Esőálló Akril Tömítő

KÉRJ EGY EGYEDI AJÁNLATOT ↓

Törlés

Gyors ajánlatkérés

Minőségi termékek

Garantált minőség

Mennyiségi kedvezmények

Ingyenes kiszállítás*

Leírás

Mester Esőálló Akril Tömítő

A termék rövid leírása:
Akril-diszperziós alapú, egykomponensű, képlékenyen rugalmas tömítőanyag, speciálisan kültérben való használatra. Friss állapotban is ellenáll az esővíznek. Nagyobb nyúlási képességgel rendelkezik, mint a “normál akril „ ( kb. 20 % ).Mester Esőálló Akril átfesthető, de a tágulási hézagokba felhordott tömítőanyag festése nem javasolt.

Tulajdonságok: Képlékenyen, rugalmas, akril diszperziós alapú tömítőanyag jól tapad a legtöbb építőanyagon, porózus felületen is, könnyen feldolgozható, megkötés után átfesthető ( szilikon mentes ) UV – álló. Oldószermentes( vizes bázisú ), esőálló, időjárásálló, öregedésálló.

Alkalmazási területek: Különösen ajánlott résekhez és eresztékekhez betonban, kő- és téglafalban lévő fa- és fémkereteknél, ablakpárkányok, lépcső és fal, fallemezek, mennyezet és fal közötti réseknél, gázbeton kapcsolásánál és tömítésénél, apró mozgások által okozott rések tömítésénél (lapok kapcsolódásánál ) – max 15% -os deformálódásig.

Nem alkalmas szurkozott és aszfaltozott felülethez, szaniter helyiségekben márvány, natúr kő, valamint nem kezelt fémfelületek , továbbá üveg, kerámia, email tömítésére.

A felhasználás módja:
Lecsavarjuk a kupakot, megvágjuk a tubus végét, majd újra visszahelyezzük a kupakot és a ragasztandó felület nagyságának megfelelően bevágjuk. + 5oC és + 30oC közötti hőmérsékleten kézi nyomású vagy pneumatikus pisztoly segítségével visszük fel. Kizárólag tiszta, száraz, por-, zsír-, olaj- és más szennyeződésmentes felületekkel érintkezhet. Porozus alapokat pl. beton, nyers fa célszerű a Mester Esőálló akril felvitele előtt alapozni. Alapozás előtt távolítsuk el az esetleges cementiszap maradékot. A tömítőanyag, ill. festék maradványokat teljes egészében el kell távolítani. A masszát felvitele után festőkés segítségével 5-10 perc alatt elsimítjuk. Segédszerként jól használható a szappanoldat.

Erős hőmérséklet ingadozás estén kerüljük a tömítőanyag alkalmazását.

Műszaki adatok:
Bőrösödés: 20 oC-os hőmérsékleten és 65% nedvességtartalomnál 15 perc. Alakváltozási képesség: 20 %
Festhetőség: A teljes megkötés után festhető.
Hőellenállás: -25 oC és +80 oC között.

További információk

Szín

,

Kiszerelés

,