Mester Gyors Oldószeres ragasztó 310 ml

KÉRJ EGY EGYEDI AJÁNLATOT ↓

Gyors ajánlatkérés

Minőségi termékek

Garantált minőség

Mennyiségi kedvezmények

Ingyenes kiszállítás*

Leírás

MESTER Gyorskötésű Kontakt Ragasztó
A termék rövid leírása:
A Gyorskötésű Kontakt Ragasztó neopren bázisú, oldószeres tömítő-ragasztó anyag. Alkalmas a legtöbb építési anyag szög – és csavarmentes rögzítésére. Ideális kül – és beltérben egyaránt porózus és nem porózus alapokra is. Tömítő tulajdonsága miatt egyenetlen felületekre is használható, akár 8 mm-ig is.
Kiszerelési egységek:
310 ml 12 db/karton
Színe: beige
Tulajdonságok:
Szög – és csavarmentes rögzítés
Oldószert tartalmaz, neoprén bázisú
Tartósan rugalmas marad
Bel- és kültérre is
Víz – és hőálló
Alkalmazási területek:
Szinte mindenféle felületre és építési anyaghoz használható, mint pld. fa, beton, kő, PVC, fémek. Alkalmas burkolatok, lapok, lemezek, lécek, kerámia csempe, párkányok ragasztására. Nem alkalmas polisztirol termékek ragasztására.
A felhasználás módja:
A felület legyen tiszta, por-, zsír-, olaj- és egyéb szennyeződésmentes. Kinyomópisztollyal hordjuk fel az anyagot foltokban vagy kígyóvonalban. Nyomjuk össze a kér ragasztandó felületet, majd válasszuk szét őket. Várjunk néhány percet, amíg az oldószer távozik (könnyebb tárgyak esetén 5-8 perc, nehéz tárgyak esetén 8-15 perc, esetleg 30 perc). Illesszük újra össze a felületeket és nyomjuk össze erősen. Vigyázzunk a helyes illesztésre, a kötés majdnem azonnal bekövetkezik ( kontaktragasztás). Nehezebb tárgyakat célszerű alátámasztani. Kompatíbilis szilikonokkal és vizes bázisú akril tömítőkkel. Teljes megkötés 12 óra 90 % -ban, 48 óra 100 % -ban.
Alkalmazásakor tartsuk be a szokásos munkaegészségügyi szabályokat.
Műszaki adatok:
Fajsúly: 1,16
Szín: beige
AS tartalom (450 °C): 33 %
Viszkozitás: 250000 cps
Húzóerő fa: 20 °C 28,5 kg/cm2
60 °C 12,5 kg/cm2
80 °C 8,5 kg/cm2
120 °C 6, 0 kg/cm2
Maximális kötőerő: 45 kg/cm2
UV ellenállás: átlagos
Vízfelvétel: nincs
Éghetőség: igen
Feldolgozási hőmérséklet: + 5 °C és + 30 °C között
Eltarthatóság: 5 °C és 40 °C között 12 hónap
R és S mondatok: lásd Biztonsági adatlap
A Műszaki specifikáció kibocsátása nem jelent garanciavállalást a termék alkalmazásával és annak körülményeivel összefüggésben. A feldolgozás módját a mindenkori helyi körülményekhez kell igazítani. A felhasználót kérjük, hogy feldolgozás előtt próbaképpen győződjön meg az alkalmasságról, hogy a hibák elkerülhetők legyenek. Ennek elmulasztása esetén a keletkezett hibákért nem vállalunk felelősséget. Minden további kérdésben állunk szíves rendelkezésükre.