Mester Kútgyűrűhab Vízzáró 750 ml

KÉRJ EGY EGYEDI AJÁNLATOT ↓

Gyors ajánlatkérés

Minőségi termékek

Garantált minőség

Mennyiségi kedvezmények

Ingyenes kiszállítás*

Leírás

A Mester kútgyűrűhab olyan speciális poliuretán-hab, mely ellenáll a benzinnek, olajnak, víznek valamint minden – a talajban megtalálható – baktérimnak illetve savaknak.

Alkalmazása: Az alapfelületnek a következő kritériumoknak kell megfelelnie: legyen tiszta, por-, zsír- és olajmentes, a laza részeket is el kell távolítani. Felhasználás előtt a flakont jól fel kell rázni, az adagolót a szelepre felcsavarozni. A hab felhordása előtt előnedvesítés szükséges, a száraz hézagokat is be kell nedvesíteni ecsettel vagy kefével. Használata: szeleppel lefelé tartva a flakont változó nyomással engedjük ki a megfelelő mennyiségű habot. A hab kiterjedése után még egyszer be kell permetezni vízzel annak érdekében, hogy a legjobb kikeményedést elérjük. Kikeményedés után késsel vágható, a friss hab még nem megmunkálható fizikai úton. A friss habot purhabtisztítóval, a megkeményedett habot jobbára csak fizikai úton vagy megszáradt-purhab eltávolítóval lehet eltüntetni. Ha megszakítjuk a munkát, és a hab beleszárad a szelepbe vagy adagolóba, úgy a habot egy facsavar segítségével el lehet távolítani. Az adaptert és a csövet a hab megkeményedése előtt purhabtisztítóval ki kell tisztítani. A megkezdett flakont ajánlatos minél hamarabb felhasználni.
A flakont +50°C-nál nagyobb melegnek nem szabad kitenni, feldolgozáskor a flakon hőmérséklete +10 – +30°C közé kell, hogy essen, a környezet hőmérséklete pedig legalább +3°C legyen.