Mester Parketta fugázó

KÉRJ EGY EGYEDI AJÁNLATOT ↓

Törlés

Gyors ajánlatkérés

Minőségi termékek

Garantált minőség

Mennyiségi kedvezmények

Ingyenes kiszállítás*

Leírás

MESTER Parketta Fugázó Tömítő
A termék rövid leírása:
Tartósan rugalmas, csiszolható akrilát-diszperziós tömítőmassza. Semleges hatású, fizikailag száradó, oldószermentes.
Kiszerelési egységek:
310ml 12db/karton/flakon
szilárd paszta
Szine: tölgy, bükk, kőris/fenyő, cseresznye, juhar, mahagóni, dió, wenge
Alkalmazási területek:
Parkettafugázómassza felületkezelt és nem felületkezelt padlókhoz is használható. A parketták fugáinak tömítésére szolgál, de kiváló öntapadása révén mint ragasztó is alkalmazható. Használható a felületkezelés előtt, de utána is, kb. 12-14 óra múlva már csiszolható, és mindenfajta kereskedelmi forgalomban lévő felületkezelő anyaggal együtt alkalmazható. Mivel a fugázómassza poliakrilát bázisra épül, a száradás után gyakorlatilag szagtalan és tartósan rugalmas marad.
A felhasználás módja:
A tapadó felületeknek tisztának, leválasztóanyagtól mentesnek, és teherbírónak kell lenniük. A port, zsírt, olajat és laza részeket el kell távolítani.
Az alapfelület előkezelése: Ha ragasztóként alkalmazzák, akkor a cementkötésű felületeket előzőleg nedvesen át kell törölni.
A fugák kitöltése: A fugázómasszát tömören, üregmentesen kell a fugákba benyomni és utána spatulyával elsimítani.
A fugák utókezelése: 12-14 óra szobahőmérsékleten történt száradás után a fugák már csiszolhatók. Kátrány és bitumen tartalmú felületre nem alkalmas. Ne használjuk tartósan nedves környezetben.
A Mester Parkettafugázó kiszáradás után szagtalan.
Fugaméretek:
Ahhoz, hogy a tömítés kifogástalan működését biztosítani lehessen, a tömítőanyag megengedett teljes alakváltozását és a helyes fugaméreteket figyelembe kell venni.
Anyagszükséglet:
Az anyagszükséglet kiszámítása:
fugaszélesség (mm) x fugamélység (mm) adja meg a fugaméterenkénti anyagszükségletet ml-ben. Ezt az értéket el kell osztani a flakon tartalmával (310 ml) és így megkapjuk azt, hogy hány flakonra van szükség.
Biztonsági szempontok:
Az érvényes előírások szerint nem számít veszélyes anyagnak., de a vegyi anyagokkal kapcsolatos szokásos biztonsági előírásokat vegyük figyelembe.
Műszaki adatok:
feldolgozási hőmérséklet (normál hőmérsékleten): +5 – +40 C fokig
csiszolható: 12-14 óra múlva
eltarthatóság (10-25 °C között száraz helyen): 24 hónap
A Műszaki specifikáció kibocsájtása nem jelent garanciavállalást a termék alkalmazásával és annak körülményeivel összefüggésben. A feldolgozás módját a mindenkori helyi körülményekhez kell igazítani. A felhasználót kérjük, hogy feldolgozás előtt próbaképpen győződjön meg az alkalmasságról, hogy a hibák elkerülhetők legyenek. Ennek elmulasztása esetén a keletkezett hibákért nem vállalunk felelősséget. Minden további kérdésben állunk szíves rendelkezésükre.

További információk

Kiszerelés

Szín

, , , , , , ,