Mester Purhabpisztoly tisztító 500 ml

KÉRJ EGY EGYEDI AJÁNLATOT ↓

Gyors ajánlatkérés

Minőségi termékek

Garantált minőség

Mennyiségi kedvezmények

Ingyenes kiszállítás*

Leírás

Mester Purhab Tisztító
A termék rövid leírása:
A Mester Purhab tisztító hajtógázzal működő purhab oldószer. A termék pisztoly gyűrűvel és kinyomófejjel is felszerelt.
Kiszerelési egységek:
500 ml 12 db/karton
Alkalmazási területek:
A termék alkalmas purhabbal szennyezett pisztolyok tisztítására lés egyben ápolására. Rendszeres használatával a pisztolyok élettartamát megnövelhetjük
Ezenkívül alkalmas még meg nem keményedett purhab maradék eltávolítására.
A tisztítószer sokféle alapról eltávolítja a purhab maradékot, de a tisztítás előtt célszerű próbát végezni.
A felhasználás módja:
A purhab tisztásakor a foltot kb. 20-30 cm távolságról fujjuk be és hagyjuk hatni, majd egy ruhával töröljük le. Erősebb szennyeződés esetén a munkafolyamat megismételhető.
Pisztolyok tisztításához a terméket csavarjuk fel a pisztolyra, és addig nyomjuk a pisztolyt, amíg purhab már nem jön ki.
Biztonsági előírások:
DP1. Acetont tartalmaz. Gyermekek kezébe nem kerülhet. Gőzök álmosságot vagy szédülést okozhatnak. A flakon nyomás alatt áll.
Napsugárzástól és 50 °C feletti hőmérséklettől óvjuk! Felhevíteni, megfúrni, elégetni még az üres flakont is tilos! 39,8 tömegszázalék gyúlékony alkotórészt tartalmaz. Gyermekek kezébe ne kerüljön! Az edényzet hűvös és jól szellőztetett helyen tartandó.
Gyújtóforrástól távol tartandó – Tilos a dohányzás. A sztatikus feltöltődés ellen védekezni kell. Az aeroszolt ne lélegezzük be.
Használat után sem szabad a flakont kinyitni, megfúrni, elégetni. Ne fújjuk közvetlen lángra vagy izzó tárgyra. Ne kerüljön a háztartási hulladékba. Csatornába engedni nem szabad., az anyagot és edényzetét a veszélyes – vagy speciális hulladék gyűjtőhelyre kell vinni. Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, az edényt/csomgolóburkolatot és a címlét az orvosnak meg kell mutatni.
Műszaki adatok:
Színe: színtelen
Viszkozítása: nincs megadva
Fajsúly: 0,91g/cm3
Lobbanáspontja: < 20 °C
Eltarthatósága: 12 hónap, száraz és hűvös helyen tárolva.
A maradékot ne öntsük wc-be, lefolyóba, hanem vigyük gyűjtőhelyre. Ne ártalmatlanítsuk a háztartási hulladékkal együtt.
A Műszaki specifikáció kibocsájtása nem jelent garanciavállalást a termék alkalmazásával és annak körülményeivel összefüggésben. A feldolgozás módját a mindenkori helyi körülményekhez kell igazítani. A felhasználót kérjük, hogy feldolgozás előtt próbaképpen győződjön meg az alkalmasságról, hogy a hibák elkerülhetők legyenek. Ennek elmulasztása esetén a keletkezett hibákért nem vállalunk felelősséget. Minden további kérdésben állunk szíves rendelkezésükre.