Mester Semleges Szilikon 310 ml

KÉRJ EGY EGYEDI AJÁNLATOT ↓

Törlés

Gyors ajánlatkérés

Minőségi termékek

Garantált minőség

Mennyiségi kedvezmények

Ingyenes kiszállítás*

Leírás

Mester Semleges Szilikon Tömítő

A termék rövid leírása:
Semleges, oxim-rendszerű, szilikon bázisú magasan rugalmas tömítőmassza.

Alkalmazási területek:
Minden szokásosan előforduló építési fuga, hézag, üvegipar, üveggyártás, polikarbonát és poliakrilát lemezek tömítése, tágulási hézagok különféle építőanyagok között, felületkezelt fa és üveg közötti tömítés, PVC és üveg közötti tömítés, bádogos szerkezetek, fémek (horgany, réz is) tömítése, felhordható cement- és mésztartalmú felületekre is, tükör felragasztása (nem támadja meg a foncsor réteget).

A felhasználás módja:
Lecsavarjuk a kupakot, megvágjuk a tubus végét, majd újra visszahelyezzük a kupakot és a tömítendő, ragasztandó felület nagyságának megfelelően bevágjuk. +1oC és +35 oC közötti hőmérsékleten kézi nyomású vagy pneumatikus pisztoly segítségével visszük fel. Kizárólag tiszta, száraz, por-, zsír-, olaj- és más szennyeződésmentes felületekkel érintkezhet. Üvegszerű, kerámia, porcelán és zománcozott felületek nem igényelnek speciális előkészítést. A masszát felvitele után festőkés segítségével 5 percen belül elsimítjuk. Segédszerként jól használható a szappanoldat.

Műszaki adatok:
Bőrképződés: Napi 1,5 mm 20 oC-os hőmérsékleten és 65% nedvességtartalom mellett.
Alakváltozási képesség: max. 25%. Kötődőképesség: A megfelelően előkészített felületekhez nagyon jó. Szilárdulási időtartam: Kb. 5 perc, 20 oC-os hőmérsékleten és 65% nedvességtartalom mellett.

Festhetőség: Nem festhető.

Hőellenállás: -60 oC és +180 oC között.
Fugaméretek: min. szélesség: 5 mm, max. szélesség: 30 mm, min. mélység: 5 mm

Alapok: Az építőiparban használt csaknem valamennyi anyag.

Eltávolítása: Közvetlenül a munka befejezése után az eszközök terpentinnel, vagy szesszel tisztíthatók, a kéz pedig vízzel és szappannal.

További információk

Szín

, ,