Mészhidrát

KÉRJ EGY EGYEDI AJÁNLATOT ↓

Törlés

Gyors ajánlatkérés

Minőségi termékek

Garantált minőség

Mennyiségi kedvezmények

Ingyenes kiszállítás*

Leírás

Mészhidrát (égetett mész)
Termékleírás: Porrá oltott mész, mészhidrát. Finomszemcsés fehér, szagtalan por.

Alkalmazási terület: Építőiparban, mint oltott mész, falazó- és vakolóhabarcsok kötőanyagaként, savas vizek semlegesítésére, víztisztításhoz, trágyázásra, fertőtlenítésre, szennyvizek tisztítására, derítőiszap kezelésére, füstgáz tisztítására.

Napjaink egyik kedvenc alapanyaga az építőiparban, ugyanis kiváló társa az előrekevert zsákos építőanyagoknak, mint például a vakolat, vagy a falazó habarcs. Reformhatása érezhető abban, hogy – a korábbi oltási folyamattal ellentétben – a vízzel való összekeverésétől számítva a falra való felhordásig hatását már érezteti (nincs hosszú oltódási idő). Ennek a terméknek köszönhetően sikerült forradalmasítani a korábbi építőipart, és megalkotni a “készre-kevert” építőanyagot, mely gyors, homogén, és ezáltal egyenletes minőségű. Ennek következtében – többek között – elkerülhetővé válik, hogy “kövér” legyen a vakolat.

Felhasználási területe: Elsősorban az építőipar, szennyvíztisztítás, gumigyártás, ipari vízlágyítás, ipari semlegesítés, környezetvédelem.

Tárolhatóság: A termék a minőségét száraz helyen ép csomagolásban 1 évig őrzi meg.

Kiszerelési egységek: A termék 5, 25 kg-os kiszerelésben kerül forgalomba

A termékleírás a meszhidrat.hu oldalról származik

További információk

Kiszerelés

,