Milesi Vékonylazúr XGT

KÉRJ EGY EGYEDI AJÁNLATOT ↓

Törlés

Gyors ajánlatkérés

Minőségi termékek

Garantált minőség

Mennyiségi kedvezmények

Ingyenes kiszállítás*

Leírás

Milesi viaszos vékonylazúr XGT

A Milesi XGT viaszos vékonylazúrok elsősorban a nem mérettartó kültéri faanyagok kezelésére ajánlott. (pl. kerítés, pergola, gerenda, ablakok, ajtók, kerti pad, lambéria, stb.) Tulajdonságai közé tartozik, hogy megfelelő felhordás mellett megőrzi a fa természetes hatását, meghagyja erezetét nem képezve réteget a fafelület tetején. Előnyei hogy abszolút nem igényel külön alapozót, hiszen a lazúr tartalmaz minden olyan anyagot mely a favédelem szempontjából szükséges: gombavédelem a kártevők ellen, UV védelem a hosszan tartó színhatásért, a viaszos hatás pedig a vízvédelmet adja a faanyagunknak. Egyszerű felhasználás, maximális védelem.
– Kiadósság: 10m2 / Liter / réteg
– Alkalmazási terület: Kültér, beltér
– Felület előkészítése: A felületeket (még a gyalultat is) előzetesen keményfát 80-as, puhafát 100-as csiszolópapírral meg kell csiszolni és le kell portalanítani
– Felhordó eljárás: Ecsettel két rétegben. Rétegek között finom csiszolás ajánlott
– Száradás: 4-6 óra
– Oldhatóság: Vizes
– Fényesség: Selyemmatt – 20 gloss
Felhasználás előtt a terméket alaposan keverje fel és végezzen próbafestést

Milesi vastaglazúr rendszer XGT – XGC 43/M, XGC 068/M, XGC 110/M

A Milesi vastaglazúr rendszer elsősorban a mérettartó rétegragasztott faanyagból készült, csapadéknak közvetlenül nem kitett kültéri, beltéri faszerkezetek (pl. lambéria, bejárati ajtó, ablak stb.) védelmére javasoljuk, különösen akkor, ha elvárás a felület esztétikusan lakkos megjelenése. Az rendszer első rétege az XGT impregnáló, mely a gombavédelmet illetve a színt adja a felületünknek. A következő 2-3 réteg az XGC fedőlazúr mely vastag bevonatot képez a felület tetején. A vastaglazúros bevonat kialakításakor alaposan ügyelnünk kell arra, hogy a szerkezetet teljes mértékben körbezárjuk a fedőlazúrral, ezáltal víz zárttá téve a rendszert. Tartós vastaglazúros felület csak megfelelő alapossággal lehet elkészíteni, a felhasználói útmutató maradéktalan betartásával. A vastaglazúr rendszer karbantartásához a megfelelő felületápoló anyagok használata fokozottan ajánlott.
– Kiadósság: 10m2 / Liter / réteg
– Alkalmazási terület: Kültér, beltér
– Felület előkészítése: Az új felületeket csiszoljuk meg 120-150-es csiszolópapírral, majd portalanítsunk. Első lépésben a színezett vékonylazúr- impregnáló (XGT) használata kötelező. A vastaglazúrt 2-3 rétegben ajánlott felhordani, a rétegek között a megfelelő száradás után 100-120-as csiszolószivaccsal köztes csiszolást kell végezni. Felújításhoz kérjen külön tájékoztató anyagot!
– Felhordó eljárás: Ecsettel, rétegek között csiszolás ajánlott
– Száradás: Porszáraz 20 perc, érinthető 2-3 óra, összecsukható 12-18 óra után
– Oldhatóság: Vizes
– Fényesség: Selyemfény – 30 gloss

Felhasználás előtt a terméket alaposan keverje fel és végezzen próbafestést!

További információk

Kiszerelés

,

Szín

, , , , , , , , , , , , , , , , ,