Modakril Homlokzatfesték Fehér "L"

KÉRJ EGY EGYEDI AJÁNLATOT ↓

Törlés

Gyors ajánlatkérés

Minőségi termékek

Garantált minőség

Mennyiségi kedvezmények

Ingyenes kiszállítás*

Leírás

Modakril kolor homlokzatfesték – hajszálrepedések áthidalására

Matt, közepesen vastag rétegű homlokzatfesték vakolt és beton felületekre, új eternit felületre. Tartós, ellenálló bevonatot ad, kiegyenlíti a felület kisebb egyenetlenségeit.

Anyagszükséglet / kiadósság: 4 m2 / liter

Felhordás módja: Alapos felkeverés után ecsettel, hengerrel vagy szórással.
Rétegszám 2 réteg
Száradási idő 4 óra

Hígíthatóság: A MODAKRIL kolor homlokzatfesték felhasználásra kész állapotban kerül forgalomba. Amennyiben mégis hígításra van szükség, az első réteghez max. 10% vizet, a második réteghez max. 5% vizet lehet adagolni.

Az alkalmazás feltételei, és az alapfelület ekőkészítése:
A festendő felület legyen száraz, hordképes, egyenletes szívóképességű, megfelelően alapozott. A porló, leváló részeket el kell távolítani és az adott alapfelületnek megfelelően kijavítani.

Új, vakolt vagy beton felületek:
Alapozáshoz a HÉRA falfix használatát javasoljuk a termékismertetőben leírt módon.

Régi, már diszperziós festékkel festett felületek:
Portalanítsuk a felületet, távolítsuk el a porló, leváló felületrészeket, javítsuk ki az esetlegesen meghibásodott vakolatot lehetőleg a vakolat anyagával azonos anyaggal, majd a régi bevonat szívóképességének megfelelő hígítással alapozzunk HÉRA falfix alapozóval.

Megjegyzés:
Az anyagszükséglet függ többek között a felhordás módjától és a felülettől. A megadott értékek csak tájékoztató jellegűek. Az anyagszükséglet pontos értékét adott esetben a bevonandó falfelületen kell meghatározni. A megfelelő tartósság és védelem eléréséhez a felületre szükséges a fentebb megadott anyagmennyiséget felhordani.

A feldolgozás hőmérséklete:
Ne alkalmazzuk a terméket +5 fok alatti hőmérsékleten, amin a levegő, az anyag és az alapfelület hőmérsékletére egyaránt értendő.

További információk

Kiszerelés

, ,