Poli-farbe homlokzatfesték

A Poli-Farbe diszperziós homlokzatfesték magas minőségű, gazdaságos felhasználású, kültéri diszperziós falfesték. Bevonata kiváló időjárásállóságú, jó pára- és légáteresztő.

KÉRJ EGY EGYEDI AJÁNLATOT ↓

Törlés

Gyors ajánlatkérés

Minőségi termékek

Garantált minőség

Mennyiségi kedvezmények

Ingyenes kiszállítás*

Leírás

ALKALMAZÁSI TERÜLET

Épülethomlokzatok, egyéb kül- és beltéri vakolt-, beton-, cement és gipszfelületek bevonására alkalmas.

FELHASZNÁLÁS

A festéket használat előtt gondosan fel kell keverni. Az alapfelületnek száraznak, tisztának, portól és olajtól mentesnek kell lennie. A laza, táskásodó, leváló régi bevonatot kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a falfelületeket gletteléssel ki kell javítani. A felület javításához, ajánljuk a Poli-Farbe kül-, vagy beltéri glettanyagot.
Új vakolatok, vagy porózus felületek festésénél, valamint a megfelelően kijavított, régi vakolatok megerősítésére és a szívóképesség kiegyenlítésére használjunk első rétegben Poli-Farbe Inntaler diszperziós mélyalapozót. A Poli-Farbe diszperziós homlokzatfesték pasztellszínekre színezhető a kültéri használatra is alkalmas Poli-Farbe színezőfestékkel legfeljebb 10%-ban, Poli-Farbe Platinum Decor színező tintával, vagy Poli-Farbe színezőpasztákkal legfeljebb 3%-ban adagolva. A festést +5- +30 °C hőmérséklet-tartományban végezzük a festendő felület hőmérsékletének figyelembevételével. Tűző napon, esőben, illetve erősen párás időben kerüljük a festék felhordását! Az egyes rétegek felhordása között biztosítsuk a száradáshoz szükséges (kb. 4-12 óra) időt. Festés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni, mert a megszáradt festék már csak agresszív oldószerrel távolítható el. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.

 

  • Felhordás: ecsettel, hengerezéssel
  • Javasolt rétegszám: 2-3 réteg
  • Kiadósság: 1,5-2 m2/l (2 rétegben, a felület minőségétől függően)
  • Hígítás: vízzel, legfeljebb 5%-ban
  • Száradási idő 20 °C-on: 4 óra
  • Átfesthetőség 20 °C-on: 4 óra