Poli-Farbe Nemesvakolat Alapozó Fehér

KÉRJ EGY EGYEDI AJÁNLATOT ↓

Törlés

Gyors ajánlatkérés

Minőségi termékek

Garantált minőség

Mennyiségi kedvezmények

Ingyenes kiszállítás*

Leírás

Policolor vékonyvakolat alapozó
Használatával csökken a felület szívóképessége és no a vakolat tapadása. Beszínezve tökéletessé teszi a következo réteg fedését.
Alkalmazási terület:
A Policolor hoszigetelo rendszerben a záró nemesvakolat réteg alapozására, ill. a Policolor diszperziós homlokzati nemesvakolat alá hordjuk fel, ha azt épülethomlokzatokon, egyéb vakolt, vagy beton felületeken díszíto vakolatként alkalmazzuk.
Választék:
fehér és bázis 5 és 16 literes muanyag vödörben kapható. A termék színezve a POLI-FARBE, NCS, COLOUR HARMONY, RAL színkártyák alapján rendelheto.
Felhasználás:
Vékonyvakolathoz történo alkalmazás esetén az alapozót símított vakolatra kell felhordani. A falfelületnek megfelelo szilárdságúnak, száraznak, tisztának, pormentesnek kell lennie. A felületrol a laza, málló részeket el kell távolítani. Elso rétegben Inntaler diszperziós mélyalapozót alkalmazzunk. Ezután a tökéletes fedés biztosítására a vakolat alá a Policolor vékonyvakolat alapozót hordjuk fel a fedo nemesvakolat színére, vagy a szín kissé halványabb árnyalatára színezve. Az alapozó száradása – 2-4 óra -után hordható fel a megfelelo színu Policolor homlokzati nemesvakolat. A Policolor hoszigetelo rendszerhez való alkalmazásnál a készre csiszolt, tiszta és pormentes beágyazó rétegre kell a beszínezett Policolor vékonyvakolat alapozót felhordani. Felhasználás elott az alapozót alaposan fel kell keverni és hígítás nélkül kell felfesteni. A festéket ecsettel vagy hengerrel kell felhordani egy rétegben. Színezheto max. 3% Poli-Farbe színezopasztával, ill. Inntaler színezofestékkel.
Festeni +5°C és +25°C közötti levego- és falhomérséklet mellett lehet. Tuzo napon, esoben illetve erosen párás idoben kerüljük az alapozó felhordását. Munkavégzés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni,mert a megszáradt festék már csak agresszív oldószerrel távolítható el.
Felületi megjelenés : matt, fehér vagy színes
Száradási ido : 20°C-on: 2-4 óra
Átfesthetoség : 20°C-on: 2-4 óra
Tárolás : 5-25°C homérsékleten Fagyveszélyes!
Minoségét megorzi : 12 hónapig
Felhordás : ecsettel, hengerrel
Javasolt rétegszám : 1 réteg
Hígítás : nem megengedett
Kiadósság : 5-6 m2/liter
Összetétel:
muanyagdiszperzió, pigment, kálcium-karbonát, festékadditív, víz
Biztonsági adatok:
Tuzveszélyességi osztály: E Nem tuzveszélyes! Gyermekek kezébe nem kerülhet. Kerülni kell a borrel való érintkezést, a szembe jutást. Gozeit ne lélegezzük be.
Szakvélemény:
ÉMI A-175/2004

További információk

Kiszerelés

,