Poli-Farbe Platinum Falfény - Színtelen

KÉRJ EGY EGYEDI AJÁNLATOT ↓

Törlés

Gyors ajánlatkérés

Minőségi termékek

Garantált minőség

Mennyiségi kedvezmények

Ingyenes kiszállítás*

Leírás

Poli-Farbe Platinum Falfény
Vízzel hígítható, selyemfényu lakk a beltéri festett falak tartós védelmére, mosható felületek kialakítására. A lakkal bevont fal kevéssé hajlamos a porolódásra, vízzel, semleges mosószerekkel könnyen tisztítható. A lakkozott felület a késobbiekben jobb minoségu diszperziós falfestékkel problémamentesen átfestheto.
Alkalmazási terület:
Használatát beltéri,elsosorban diszperziós falfestékkel pl. Platinum beltéri diszperziós falfestékkel festett falakra javasoljuk. A lakkozást célszeru a festést követoen elvégezni. Régebben festett felületek lakkozása során sérülés- és pormentes tiszta alap esetén lehetséges esztétikus felületet kialakítani. A lakkozástól a fal eredeti színe kissé megváltozhat, ezért javasoljuk a próbalakkozás elvégzését.
Választék: 1, 2,5 és 5 literes kiszerelésben kapható.
Felhasználás:
A Platinum falfényt használat elott gondosan fel kell keverni. Frissen festett felület esetén a lakkozás a festék megszáradását követoen elvégezheto. A régebbi festésnek száraznak, tisztának, portól, olajtól, illetve egyéb szennyezodéstol mentesnek kell lennie. A felületre 2 réteg felhordása szükséges a megfelelo minoség érdekében. A felhordást rövid szoru velúrhengerrel célszeru végezni nedves a nedvesre toldással függoleges majd vízszintes eloszlatással, hogy a lakkozott szakaszok egyenletes selyemfényt kapjanak. Az egyenetlenül felhordott lakk a fal fényfoltosságát idézheti elo. A második réteget az elso réteg száradását követoen lehet felhordani. A lakkozást 10°C alatt és 25°C felett ne végezzük. A használt eszközök a lakkozás után közvetlenül vízzel elmoshatók. A megszáradt lakk csak agresszív oldószerekkel, pl. nitrohígítóval távolítható el. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.
Felületi megjelenés : selyemfényu
Száradási ido : 20°C-on: 2-4 óra a levego páratartalmának
Átfesthetoség : 20°C-on: 2-4 óra a levego páratartalmának
Tárolás : 5-25°C homérsékleten Fagyveszélyes!
Minoségét megorzi : bontatlan csomagolásban 24 hónapig
Felhordás : ecsettel, hengerrel
Javasolt rétegszám : Beltéri falfelületen: frissen felhordott Platinum Beltéri Diszperziós Falfesték, vagy régebbi de meg
Hígítás : nem szükséges, vagy legfeljebb 5%-ban a száradási ido növelése céljából.
Kiadósság : 8-10 m2/liter, 2 rétegben
Összetétel:
akrilát diszperzió, víz, festékadditív
Biztonsági adatok:
Tuzveszélyességi osztály: E Nem tuzveszélyes! Gyermekek kezébe nem kerülhet. Kerülni kell a borrel való érintkezést és a szembejutást. A festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelo szellozést.

További információk

Kiszerelés

,