Poli-Farbe Platinum Falfesték - Fehér

KÉRJ EGY EGYEDI AJÁNLATOT ↓

Törlés

Gyors ajánlatkérés

Minőségi termékek

Garantált minőség

Mennyiségi kedvezmények

Ingyenes kiszállítás*

Leírás

Poli-Farbe Platinum egyrétegű belső falfesték

Extra nagy fedőképességű, gélesített, csepegésmentes, egyrétegű beltéri falfesték. Illatosított, így a frissen festett lakásban sem uralkodik kellemetlen festékszag. Bevonata matt, tartós, könnyen tisztítható. Magyar Termék Nagydíj 2006 díjazott termék.

Alkalmazási terület:
Új vakolt, vagy már más diszperziós festékkel festett belső falfelületek, továbbá fűrészporos tapéta, gipszkarton felületek festésére alkalmas.

Felhasználás:
A festendő felületeknek megfelelő szilárdságúnak, száraznak, tisztának, portól, olajtól és zsírtól mentesnek kell lennie. A táskásodó, leváló régi bevonatokat kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a falfelületeket gletteléssel ki kell javítani. A még festetlen mész-, mészcement vakolatokat fa simítóval dörzsöljük át, portalanítsuk, ezután alapozzunk diszperziós mélyalapozóval. Más erősen szívó, porózus felületen -pl. gipszkartonon, glettelt felületen – a szívóképesség kiegyenlítésére szintén alkalmazzunk diszperziós mélyalapozót. Korábban diszperziós festékkel festett felületeknél, ha a bevonat ép, nem szükséges alapozni. A mélyalapozó száradása után kezdhetjük meg a festést a Platinum diszperziós beltéri falfestékkel, a festék alapos felkeverése után. A festék felhordása ecseteléssel, finom szoru hengerrel vagy történhet 1 vagy max. 2 rétegben. A festéket nem szükséges hígítani, de ha a felhordás módja miatt mégis szükséges, akkor 5-10% vízzel hígítható. A festésnél ügyeljünk a nagyon egyenletes, vékony rétegu felhordásra és a szomszédos munkafelületek tökéletes összedolgozására. A rétegek felhordása között a helyiség és a falfelület homérsékletétől függően min. 2 óra száradási idő szükséges. Tapéta festhetőségét próbafestéssel kell meghatározni. Ekkor a festéket kb. 5% vízzel kell hígítani. A tapéta tiszta, por- és a ragasztóanyag maradékától mentes legyen. Két réteg festése között legalább 3-4 óra száradási időt kell biztosítani. A Platinum falfesték színválasztéka divatos telített árnyalatokat tartalmaz, de fehérrel keverve pasztell árnyalatokat is elérhetünk. A Platinum színválasztékának elemeit egymással keverve számtalan további tetszetős színárnyalatot kaphatunk. A keverék színek kiválasztásához használjuk a Platinum színkártyát, amely a terméket forgalmazó üzletekben elérhető. A termékkel nem lehet dolgozni +5°C-nál alacsonyabb hőmérsékleten, beleértve a fal és a levegő hőmérsékletét. Festés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni, mert a megszáradt festék már csak agresszív oldószerrel távolítható el. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.
Felületi megjelenés : matt, fehér vagy színes
Száradási ido : 20°C-on: 2 óra (fal felületen)
Átfesthetoség : 20°C-on: 2 óra (fal felületen)
Tárolás : 5-25°C homérsékleten Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi : 24 hónapig
Felhordás : ecsettel, finom szorű hengerrel
Javasolt rétegszám : 1 esetleg 2 réteg
Hígítás : 5-10% vízzel, ha szükséges a felhordás módjától függően
Kiadósság : 15-20 m2 / Liter

További információk

Kiszerelés

, , ,