Prima Fixatív Mélyalapozó

KÉRJ EGY EGYEDI AJÁNLATOT ↓

Törlés

Gyors ajánlatkérés

Minőségi termékek

Garantált minőség

Mennyiségi kedvezmények

Ingyenes kiszállítás*

Leírás

A Prima Fixatív a fal-és homlokzatfestékek, vakolatok vízzel hígítható kül- és beltéri akrilátészter bázisú mélyalapozója. Kiválóan alkalmas porózus, erősen nedvszívóképes falfelületek (pl. vakolatok, cement, betonfalak, gipsz- és gipszkarton felületek) szívóhatásának csökkentésére, kiegyenlítésére, a foltosodás megakadályozására. A festék tapadását növeli, a fal természetes szellőzését nem gátolja. Vizes diszperziós vagy oldószeres bel- és kültéri falfestékek, műanyag vakolatok felhordása előtt használható.

Felhasználása: A falfelület laza, pergő rétegeit el kell távolítani, a különböző felülethibákat ki kell javítani. Az alap legyen portalan, zsírtól és más szennyeződésektől mentes. A Prima Fixatívot hígítatlanul, vagy legfeljebb 1: 5 arányban hígítva, ecsettel, kefével, hengerrel vagy szórással viszzük fel a felületre, az alap teljes telítettségéig. A megfelelő mélyalapozás elvégzését vízfelfröcsköléssel ellenőrizhetjük. A kész felület matt színű, felfényesedés esetén a falat meg kell csiszolni. A fedőréteg felhordása előtt várjuk meg a mélyalapozó teljes száradását.
Penészes felület esetén felhordás előtt a penészfoltokat mechanikai úton (kaparás, csiszolás) távolítsuk el és penészgombaölőszerrel kezeljük (eresszük be) a falat.
Használat után a szerszámokat vízzel tisztítsuk meg.

Kiadósság: 8-15 nm/l., a felület szívóképességétől és a felhordás módjától függően.
Hígíthatóság: max. 1: 5 arányban
Száradási idő: 20 °C-on kb. 1. óra
Tárolási hőmérséklet: +5 °C és +25 °C között.

További információk

Kiszerelés

, ,