Prima Üvegszövetragasztó

KÉRJ EGY EGYEDI AJÁNLATOT ↓

Törlés

Gyors ajánlatkérés

Minőségi termékek

Garantált minőség

Mennyiségi kedvezmények

Ingyenes kiszállítás*

Leírás

A Prima üvegszövet-tapéta ragasztó elsősorban üvegszövet tapéták ragasztására kifejlesztett por alakú ragasztó, mely a következő jellemzőkkel bír: gyorsan oldódik, extra erős és rendkívül kiadós, jól korrigálható illetve csúsztatható, környezetbarát – konzerváló anyagot nem tartalmaz.

Használata:
Az alapnak simának, száraznak, por- és zsírmentesnek kell lennie. A doboz tartalmát felhasználás előtt forgassuk át, és a doboz teljes tartalmát keverjük be. Erős keverés mellett folyamatosan adagoljuk a vízhez. Szükséges vízmennyiség: 7/14 liter (0,5/1 kg ragasztó). Többször keverjük át, gyors oldódás után a ragasztó gélesedett állapotban 2 óra elteltével felhasználásra kész.

A feloldott ragasztót korongecsettel, kenőkefével vagy teddy hengerrel 1 mm vastagságban vigyük fel az alapra. A tapétacsíkokat azonnal tegyük fel a bekent falfelületre. A bekent terület és a tapétacsík nagysága egyezzen meg. A tapétát puhaszőrű tapétasimítóval simítsuk fel, óvatosan belülről kifelé haladó mozdulatokkal. A felesleges ragasztót puha, száraz törlőkendővel távolítsuk el. A tapétacsíkokat átfedés nélkül, pontosan illeszkedve helyezzük fel. A tapéta 24 órás száradás után átfesthető.
Felhasználás előtt a tapétagyártó utasítását is olvassuk el, és vegyük figyelembe!

Kiadósság: 25/50 nm (0,5/1 kg)

További információk

Kiszerelés

,