Remmers AGE Festéklemaró és graffiti eltávolító

KÉRJ EGY EGYEDI AJÁNLATOT ↓

Törlés

Gyors ajánlatkérés

Minőségi termékek

Garantált minőség

Mennyiségi kedvezmények

Ingyenes kiszállítás*

Leírás

Remmers AGE festéklemaró és graffiti eltávolító

Anyagszükséglet:
kb. 0,3 – 0,5 L / m2 munkafolyamatonként. A pontos anyagszükségletet megfelelő nagyságú próbafelületen lehet meghatározni.

Alkalmazási területek:
Eltávolítja a diszperziós- és akril festékeket, a műgyanta-, a nitro- és a spirituszlakkokat, a mattítószereket, a politúrt és a graffitit (falfirkákat) fa-, fém- és ásványi felületeken.

Tulajdonságok:
Pasztaszerű, kiváló hatású, hosszú feldolgozhatósági idő
Nem tartalmaz N-metil-pirrolidont, klórozott szénhidrogéneket és alkáliákat
Biológiailag lebomló

Az alkalmazás feltételei:
Az anyag-, a környezet- és az alapfelület hőmérséklete: min. +5 °C és max. +30 °C.
A felületre ecsettel, szóróberendezéssel (airless) felhordott festékmaró reakció ideje függ az alapfelülettől, a lemarandó anyagtól, rétegvastagságtól és a környezet klímájától.
Az eltávolítandó bevonatokat a megfelelő reakcióidő után mechanikailag kell eltávolítani a felületről. A kezelést szükség esetén meg kell ismételni. A reakcióidő meghosszabbítható vékony műanyag fólia (PE) fedéssel.

A tisztítószert maradéktalanul el kell távolítani. A munkaeszközöket felhasználás után azonnal vízzel le kell tisztítani.

A megfelelő szellőztetésről (pl.: zárt-, vagy félig zárt terekben) gondoskodni kell. Azokat az alkatrészeket és anyagokat, amelyek nem kerülhetnek érintkezésbe a termékkel, megfelelően le kell takarni.

További információk

Kiszerelés

,