Supralux Aqua Univerzális zománc

KÉRJ EGY EGYEDI AJÁNLATOT ↓

Törlés

Gyors ajánlatkérés

Minőségi termékek

Garantált minőség

Mennyiségi kedvezmények

Ingyenes kiszállítás*

Leírás

Supralux Aqua Univerzális vizes bázisú selyemfényű zománcfesték

Kiadósság: 16 m2 / Liter

Az Universal Aqua gyorsan száradó, vízbázisú festék, amely alkalmas fára, fémre, alumínium, réz, csempe, és PVC alapokra belső és külső felületeken. Korszerű összetétele rövid idő alatt tartós színű, nem sárguló réteget képez, amely jól tűri a mechanikai igénybevételt és a hőmérséklet ingadozásokat.

Előkészítés: A felület legyen tiszta, száraz és zsírtalanított, por és egyéb szennyeződés mentes. A megfelelően előkészített és finoman csiszolt belső felületek, PVC, alumínium, réz, vakolat, csempe, gipszkarton, már festett felületek és a radiátorok festéséhez nem szükséges alapozó.

Oldószeres alapozóra csak 1 év elteltével kenhető fel. Minden más esetben Supralux Aqua Primer alapozó használata ajánlott, megfelelő korrózióvédelem is csak így érhető el. Kültéri fa felületeken használjon megfelelő fa impregnálót.

Alkalmazás: Ecsettel, hengerrel vagy szórással. Használat előtt ajánlott alaposan felkeverni.

Száradási idő: száraz tapintású 30 perc után, további réteg felvitele 2-4 óra után, miután az első réteg megszárad. Rétegek száma: 2-3.

Használja +10°C feletti hőmérsékleten és 80% relatív páratartalom alatt. Nem ajánlott alkalmazni nedves, esős, ködös időben. Eszközök tisztítása: vízzel.

Figyelem! Frissen festett ajtók és ablakok zárásával várja meg, amíg a festék teljesen megszárad. Ne használja padlón. Radiátorok festésénél min. 48 órát kell várni azok fokozatos bekapcsolásával.

További információk

Kiszerelés

,

Szín

, , , , , , , , , , ,