Supralux Gombaölő Impregnáló Alapozó 1 L

KÉRJ EGY EGYEDI AJÁNLATOT ↓

Gyors ajánlatkérés

Minőségi termékek

Garantált minőség

Mennyiségi kedvezmények

Ingyenes kiszállítás*

Leírás

Supralux gombaölő alapozó
Vizes diszperziós gombaölő impregnáló alapozó. Beltéri, igénybevételnek kitett falakra, mennyezetekre (vakolat, beton, gipszkarton, üvegszálas tapéta), különösen párás helyiségek (fürdőszoba, konyha) falfelületeire.

Széles spektrumú gombaölő hatással rendelkezik. Az alapozó a penészgombákat elpusztítja, de az élettelen gombákat tartalmazó fekete penészfoltokat nem tünteti el. Nagy behatoló képességű, a falak pórusait tömíti, a porózus vakolatot szilárdítja. A fal szívóképességét csökkenti, a festékbevonatok élettartamát növeli. Páraáteresztő.

Tárolás +5 és +30^(o)C közötti hőmérsékleten, fedett, zárt, közvetlen napfénytől és sugárzó hőtől védett helyiségben az MSZ 13910 szerint. A termék fagyveszélyes!

Minőségmegőrzési idő: Előírásszerű tárolás esetén 24 hónap

Színezés: Falfestékkel színezhető, így a kezelt felület jobban látható

Felhordási módok: Ecsetelés, hengerlés

Hígítás, eszközök tisztítása: Csapvízzel

Kiadósság: 5-10 m2/l/réteg, függ a felület szívóképességétől és a felhordás módjától

Száradási idő: 20 ^(o)C-on max. 2 óra, átfesthető: 2 óra után
Felhasználási útmutató:

A biocidokat biztonságosan alkalmazza! Használat előtt mindig olvassa el a feliratot (címkét) és a használati utasítást ! A gombaölő alapozó penészfoltoktól mentes vagy új falfelületre közvetlenül felhordható. Száradás után beltérben célszerű Supralux Penészgátló Konyha és fürdőszoba festéket alkalmazni, a falfelület gombásodásának megelőzésére. Penészes falfelület esetén a penészfoltokat hígított (kb. 1:1) HYPO-val célszerű kezelni. 24 órás száradás után a folt enyhe kaparással, dörzsöléssel teljesen eltávolítható. A továbbiakban ugyanúgy kell eljárni, mint új falfelület esetén. Kül- és beltéren egyaránt alkalmazható. A gombaölő alapozó, a mélyalapozandó felület és a levegő hőmérséklete érje el a +5°C-ot. A még nedves állapotú anyag vizes mosással eltávolítható.

Javasolt bevonatrendszer:

A még festetlen, meszelt vakolatot Supralux Gombaölő alapozóval pórustömítjük. Szükség szerint a falat kézi glettel simítjuk. Glettelés után Supralux Gombaölő alapozóval alapozunk. Az így előkészített felületre 2 réteg Supralux Penészgátló Konyha és fürdőszoba festéket hordunk fel.