Trinát Mesteralapozó

KÉRJ EGY EGYEDI AJÁNLATOT ↓

Törlés

Gyors ajánlatkérés

Minőségi termékek

Garantált minőség

Mennyiségi kedvezmények

Ingyenes kiszállítás*

Leírás

Trinát mesteralapozó

Kiváló fedőképességű, nagy fehérségű, könnyen csiszolható alapozó festék, tökéletesen sima felület eléréséhez, professzionális munkához.

Alkalmazási terület: Kül- és beltéri fafelületek (ablakok, ajtók, bútorok) alapozó festéke. Függőleges felületeken sem folyik meg. Kiválóan terül, vastag bevonatot képez, már egy rétegben fed. Száradás után könnyen csiszolható.

Felhasználási mód: A száraz fafelületet megcsiszoljuk, majd portalanítás és egyéb szennyeződések eltávolítása után félolaj, vagy lenolajkence beeresztő és pórustömítővel kell kezeln. Kültéri igénybevétel esetén vagy nedvességnek kitett felületeknél Lazurán Univerzális faanyag védőszerrel, vagy Lazurán Oldószermentes faanyag védőszerrel kezeljük. A fafelület megmaradt szívóképességét félolajjal, vagy lenolajkence beeresztővel kell pórustömíteni. Beltéren elég a félolaj, vagy lenolajos beeresztés, pórustömítés. A felületi egyenetlenségeket Unikitt mestertapasszal, vagy Trinát Mestertapasszal egyenlíthetjük ki. A felhordást végezhetjük ecseteléssel, hengereléssel. Megfelelő berendezéssel szórható.
A termék alapos felkeverés után felhordásra kész.

Higíthatóság: lakkbenzin, a termék alapos felkeverés után felhordásra kész.
Kiadósság: 13-15 m2 / L egy rétegben (a felület minőségétől és a felhordás módjától függően)
Felhasználási idő: 5 év (5-25 °C hőmérsékleten tárolva)
Száradási idő: porszáraz 2 óra száraz 8 óra
Csiszolhatóság: 6-8 óra

További információk

Kiszerelés

,