Trinát mesterzománc magasfényű

KÉRJ EGY EGYEDI AJÁNLATOT ↓

Törlés

Gyors ajánlatkérés

Minőségi termékek

Garantált minőség

Mennyiségi kedvezmények

Ingyenes kiszállítás*

Leírás

Trinát Mesterzománc

Tükörfényes, húsos, fénytartó, professzionális zománcfesték, a legigényesebb feladatokhoz.

Alkalmazási terület: Jól előkészített, alapozott kül- és beltéri fa- (nyílászárók, bútorok stb.) és fémfelületek (kerítés, csövek stb.) átvonó festéke. Bevonata az időjárás viszontagságainak tartósan ellenáll.Kiválóan terül, könnyen ecsetelhető, nagy rugalmasságú, fényét megtartó, nem sárguló bevonatot ad.

Felhasználási mód: Az új, légszáraz fából, forgácslapból, ill. farostlemezből készült faszerkezetek, nyílászárók, bútorok stb. felületét csiszolás és portalanítás után félolaj, vagy lenolajkence beeresztő és pórustömítővel kell kezeln. Kültéri alkalmazás, vagy nedvességnek kitett felületeknél Lazurán Univerzális faanyag védőszerrel, vagy Lazurán Oldószermentes faanyag védőszerrel kell beereszteni. A fafelület megmaradt szívóképességét félolajjal, vagy lenolajkencével kell pórustömíteni. A mélyedéseket Diszperziós Mélyedéstapasszal, Unikitt mestertapasszal, vagy Trinát Mestertapasszal, kell kiegyenlíteni.

Vas- és acélfelületeket oxidmentesítés, zsírtalanítás és portalanítás után Trinát korróziógátló alapozóval kell bevonni. A mélyedéseket Trinát Mestertapasszal kell kiegyenlíteni.

A fent említett műveletek után hordják fel a portalanított felületre két rétegben a Trinát univerzális alapozót, vagy professzionális munkáknál a Trinát Mesteralapozót. Az alapozott, szükség szerint megcsiszolt és portalanított felületre egy rétegben ecsetelik, hengerlik vagy szórják megfelelő berendezéssel a Trinát Mesterzománcot.

A termék alapos felkeverés után felhordásra kész. Felújító jellegű munkáknál a korábban olajfestékkel, olajműgyanta alapú zománccal bevont, ép, sértetlen bevonatok, csiszolást, portalanítást követően átvonhatók. A hibák kijavítását az előzőekben említett anyagokkal (Diszperziós Mélyadéstapasz, Unikitt mestertapasz, Trinát Mestertapasz, Trinát univerzális alapozó, Trinát Mesteralapozó), azok használati utasításainak betartásával lehet elvégezni.

Higíthatóság: Lakkbenzin,a termék felhasználásra kész!
Kiadósság: kb. 18 m2 / L (függ a felhordás módjától és a bevonandó felület minőségétől)
Felhasználási idő: 3 év (5-25 °C hőmérsékleten tárolva)
Száradási idő: porszáraz: 4-6 óra száraz: 24 óra

További információk

Kiszerelés

,