Trinát radiátorzománc termol fehér

KÉRJ EGY EGYEDI AJÁNLATOT ↓

Törlés

Gyors ajánlatkérés

Minőségi termékek

Garantált minőség

Mennyiségi kedvezmények

Ingyenes kiszállítás*

Leírás

Trinát Termol radiátorzománc
Hőálló
Nagyon gyorsan szárad
Hőálló, rugalmas, jól tapadó, nem sárguló, rendkívül fényes bevonatot képző, gyorsan száradó fűtőtestfesték.
Alkalmazási terület: Elsősorban radiátorok, bojlerek és ezek csővezetékeinek festésére javasoljuk, ahol max. 100 °C hőmérséklet igénybevétel mellett, rugalmas és magasfényű festékbevonatra van szükség. Bevonata ütésálló, nem pattogzik le. A radiátorzománc jól terül és gyorsan szárad.
Választék: Fehér, krém színben: 0,5; 1 l és 5 l-es csomagolási egységekben.
Felhasználási mód: Felhordás előtt a festéket alaposan fel kell keverni. A festék felhordásra kész, amennyiben szükséges Szintetikus hígítóval, ill. lakkbenzinnel max. 4 %-ban hígítható. Oxidmentesített, zsírtalanított, fémtiszta acélfelületre közvetlen felhordható.Tartós korrózióvédelmet Trinát korróziógátló alapozó használatával érhetünk el. Világos színek alkalmazásánál célszerű fehér alapozót használni. A felületi egyenetlenségek eltűntetésére (korróziógátló alapozó előzetes felvitele után) ajánljuk a Trinát Mesteralapozót és Trinát Mestertapaszt. A már festett felületekről a laza, repedezett részeket el kell távolítani, majd a felület csiszolása, zsírtalanítása és a Trinát korróziógátló alapozó alkalmazása után, Termol radiátorzománcot kell felhordani. A Termol radiátorzománc nemcsak ecseteléssel, hanem szórással is felvihető a felületre. Két rétegben alkalmazva az első réteg 3 órán belül vagy 24 óra elteltével vonható át.
Higíthatóság: Szintetikus hígító, ill. lakkbenzin. Max. 4 %
Kiadósság: 14-16 m2/l, függ a felhordás módjától és a felület minőségétől
Felhasználási idő: 4 év (5-25 °C hőmérsékleten tárolva)
Száradási idő: porszáraz: 3 óra száraz: 24 óra
Sűrűség: 1,02-1,14 g/cm3 színtől függően
Nem illóanyag tartalom: 55-65 % (120°C/2 óra) színtől függően
Felépítés: oldószer, műgyanta, pigmentek
Tűzvédelmi előírások: II. Tűzveszélyességi fokozatba tartozik. TŰZ ÉS ROBBANÁSVESZÉLYES!
Veszélyesanyag tartalom: White Spirit (lakkbenzin) 150/200 30-35 % Xilol 5-10% Etil-metil-ketoxim: < 0,5% Szenzibilizáló anyagot (etil-metil-ketoxim) tartalmaz. Túlérzékeny személynél allergiás reakciót válthat ki.
Hatósági engedélyek: KERMI sz.: 51-11716/93
Biztonsági előírások: R10 Kismértékben tűzveszélyes. R52/53 Ártalmas a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszantartó károsodást okozhat. R67 Gőzei álmosságot vagy szédülést okozhatnak S1/2 Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó. S23 A keletkező gőzt/permetet nem szabad belélegezni. S24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembe jutást. S29 Csatornába engedni nem szabad. S46 Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, a címkét az orvosnak meg kell mutatni. S51 Csak jól szellőztetett helyen használható.

További információk

Kiszerelés

, ,