Dulux Nagyvilág színei

KÉRJ EGY EGYEDI AJÁNLATOT ↓

Törlés

Gyors ajánlatkérés

Minőségi termékek

Garantált minőség

Mennyiségi kedvezmények

Ingyenes kiszállítás*

Leírás

Dulux – A Nagyvilág Színei

Lemosható, dörzsölésálló, matt, latex akril emulzió beltéri fal- és mennyezetfestésre.

A szükséges rétegek száma :2
Száradási idő : 2-4 óra
Kiadósság : 14nm / L – 1 réteg
Felviteli mód : ecsettel, hengerrel, vagy szórással

Előkészítés: a felület legyen stabil, tiszta és száraz, por- és szennyeződésmentes. Frissen vakolt felületeknél várjon 3-4 hetet. Távolítsa el a rosszul tapadó, laza vagy felpikkelyesedett festékréteget (pl. mész, enyves festék) és a tapétaragasztó maradványokat. A felületi hibákat javítsa ki glettanyaggal, majd csiszolja simára. A szennyeződéseket mossa le, a fényes részeket csiszolással érdesítse, nedves ruhával poprtalanítson. Alapozzon mélyalapozóval, illetve új, nem homogén, porózus felületeken fehér Dulux fealfestékkel (4 rész festékhez adjon 1 rész vizet). Egyéb, korábban már festet vagy nem homogén felületen végezzen próbafestést vagy kérje szaktanácsadónk segítségét.
Festés: A festéshez használjon természetes gyapjúból vagy cérnából készült rövidszőrű teddy hengert. és mesterséges vagy kevert szálú festőecseteket. A festéket nem szabad hígítani. A festéket ne keverje fel. A festéket egy vagy két rétegben vigye fel, a rétegek között várjon 2-4 órát. Festéskor a hőmérséklet legyen +10 és +28 C fok között, a relatív páratartalom 80 % alatt legyen.
Tisztítás: Festés után a szerszámokból a lehető legtöbb festéket távolítsa el, majd mossa ki tiszta vízzel. A friss foltokat azonnal távolítsa el puha, vizes-mosószeres szivaccsal.

További információk

Kiszerelés

,

Szín

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,